Oletko kiinnostunut ruuan valmistuksesta ja asiakaspalvelusta?
Opiskele kokiksi tai tarjoilijaksi.
Paikkakunnat
- Loimaa (Myllykyläntie)
- Uusikaupunki
Kenelle
Ruoan valmistuksesta ja asiakaspalvelusta kiinnostuneille.
Työpaikat
Kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt ja juhlapalveluyritykset.
Tutkinnon rakenne
Kokki
Pakolliset tutkinnon osat
- ravitsemispalveluissa toimiminen (20 osp)
- lounasruokien valmistus (40 osp)
- annosruokien valmistus (25 osp)
Valinnaisia tutkinnon osia 60 osp.
Tarjoilija
pakolliset tutkinnon osat
- ravitsemispalveluissa toimiminen (20 osp)
- ravintolan asiakaspalvelu ja myynti (25 osp)
- annosruokien ja juomien tarjoilu (40 osp)
valinnaisia tutkinnon osia 60 osp.
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, ePerusteet
Kustannukset
1.1.2021 jälkeen peruskoulunsa päättäneille opiskelu on maksutonta.
Lisätietoja antavat
Opinto-ohjaajat
Loimaa: sari.jalonen@novida.fi, puh. 040 900 1587
Uusikaupunki: heidi.yli-kaila@novida.fi, puh. 040 631 5823
Loimaa: satu.kaurala@novida.fi, puh. 044 090 1214
Uusikaupunki: suvi.laurikkala@novida.fi, puh. 050 376 1046
Kokki työskentelee ruoanvalmistuksessa ja asiakaspalvelussa.
Kokki opiskelee mm.
- ruoanvalmistusta ja leivontaa
- ruokien esillelaittoa annoksina, linjastoihin ja buffet-pöytiin
- erityisruokavalioita ja ravitsemusta
- elintarvikkeiden ja raaka-aineiden tuntemista ja käsittelyä
- suomalaista ja kansainvälistä ruoka- ja tapakulttuuria